torstai 24. tammikuuta 2019

Viikon 4 touhuilut

Tällä viikolla ollaan saatu nauttia kunnon talvikeleistä. Ollaan ahkerasti myös kokeiltu eri talviurheilulajeja. Toivottavasti hyvät kelit jatkuvat vielä pitkään niin päästään jatkossakin nauttimaan lumesta ja pakkasesta.

Tässä laulellaa tuttua laulua nimeltä "Talvella"

 Maanantaina lauleltiin talvilauluja. Harjoiteltiin myös vähän kuukausia ja soiteltiin soittimilla eri eläimiä muistuttavia ääniä.
Lauluna " Aamuhämärässä"

 Tiistaina paukkuivat kovat pakkaset ja vietimme siksi päivän sisällä. Leikkien tiimellyksessä mittailimme kavereita ja vertailimme omaa nykyistä pituutta siihen minkä pituisia olemme olleet vauvana.

"Olenko näin pitkä??"



Tässä väritetään omaa pituutta kuvaavaa palkkia. 

Tässä kaikkien Pajunkissojen pituudet,
vauvapituudet ja -kuvat pylväsdiagrammina.
Keskiviikkona oli pakkanen laskenut niin alas, että pääsimme luistelemaan. Koulun viereinen hiekkakenttä on jäädytetty, joten suuntasimme sinne. Ja voi miten hauskaa siellä olikaan :D






















Torstaina vaihdoimme toiseen talvilajiin eli hiihtoon. Päiväkotimme takana olevalle pellolle on käyty tekemässä hyvät ladut, joita me pääsimme nyt kokeilemaan. Hiihtäminenkin oli mieluisaa ja pitkän lenkin osa jaksoikin hiihtää. :)
Tässä mennään kovaa vauhtia. ;)


Perjantaina jatkoimme hiihtelyä ja nautimme muutenkin hyvistä ulkoilukeleistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

vko 21

Tällä viikolla on totisesti retkeilty!  Maanantaina lähdimme porukalla kyläkaupalle jäätelölle Mansikkatuutit maistui ja aurin...