torstai 29. maaliskuuta 2018

Pääsiäisen puuhia; munanmetsästystä ja nukketeatteria


Perinteinen munanmetsästys järjestettiin jälleen tänäkin vuonna päiväkodin pihamaalla. Pääsiäismunia oli piilotettu ulkosalle erilaisiin paikkoihin, joista lapset saivat juoksennella niitä etsimässä. Tämä on aina yhtä ratkiriemukas ja jännittävä päivä! Munat juoksutettiin yhteiseen koriin ja jaettiin myöhemmin ruokailun päätteeksi lasten herkuteltaviksi.



Useinkaan ei ole ollut näin kylmää pääsiäistä, että munia olisi etsitty pihalta lumen ja jään keskeltä. :D Hyvin ne kuitenkin löytyivät ja hyviltä maistuivat.
Kanaemo sai koriin paljon pikkumunia.

Pääsiäisenä on monta muutakin perinteistä puuhaa, yhtenä niistä vierailu seurakunnan nukketeatteriesitykseen. Niin tänäkin vuonna. Pääsimme laulamaan yhdessä ja saimme seurata kertomusta siitä, mitä Jeesuksen viimeisinä päivinä tapahtui.
Jeesus ratsasataa aasilla Jerusalemiin.

Hauta on tyhjä ja enkeli ilmestyy.

Pääsiäisenä sateenkaarikin tanssii ilosta! :D 
Näiden kuvien myötä toivotamme kaikkiin perheisiin oikein hyvää ja rauhallista pääsiäisen juhlaa. Tapaamme jälleen huhtikuun puolella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

vko 21

Tällä viikolla on totisesti retkeilty!  Maanantaina lähdimme porukalla kyläkaupalle jäätelölle Mansikkatuutit maistui ja aurin...