perjantai 13. lokakuuta 2017

Syksyistä askartelua ja lauleskelemista

Metsä maiseman tekemistä
Torstaina teimme purkkeihin metsä maisemat keskiviikon metsäretkeltä kerätyistä tavaroista(esim. oksista, lehdistä ja kävyistä), väritimme eläimiä metsä maisemiin sekä väritimme liiduilla lehtiä paperin läpi. Jokainen sai itse päättää mitä eläimiä maisemaansa halusi sekä minkä värisiä niistä väritti, suosituimmat eläimet taisivat olla pupu ja siili.


Lehtien värittelyä


Perjantaina meillä oli laulu hetki, jossa lauloimme Kolme Pukkia, Pisarat ja Jääpeitto, Marjavalssi, Ukolla ja Akalla, Nallekarhu kulkee sekä Loppulaulun. Kolmea Pukkia laulaessamme, pääsivät lapset esittämään kolmea pukkia ja yksi pääsi esittämään peikkoa. Pisarat ja Jääpeittoa laulaessa lapset pääsivät soittamaan kapuloita tai triangelia ja Nallekarhu Kulkee aikana pääsivät halaamaan nallea vuorollaan. Marjalaulussa jaoimme kaikille omat marjat joiden väriset liinat he saivat ja pääsivät tanssimaan eteen, kun heidän marjastaan laulettiin ja Ukolla, Akalla-laulua laulaessamme kokeilimme eri tapoja laulaa(esim. kovalla äänellä, kuiskaten ja möreällä äänellä).

Puolukat tanssimassa

Ukolla, Akalla-laulua nenästä kiinni pitäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

vko 21

Tällä viikolla on totisesti retkeilty!  Maanantaina lähdimme porukalla kyläkaupalle jäätelölle Mansikkatuutit maistui ja aurin...